top of page
Gæst i sne Odsherred Terapihave
Gæst Odsherred Terapihave

Tidligere gæster

”Hvorfor har ingen fortalt mig om Odsherred Terapihave noget før?”

… spørger mange af vores gæster. Det forsøger vi løbende at gøre noget ved. Journalister vil gerne i kontakt med tidligere gæster for at stille spørgsmål om effekten af behandlingen. Og allerhelst vil de komme på besøg under et ophold. Journalister kan have svært ved at tro på vores forklaring og vil gerne se; dokumentation, rapporter og lignende. Mange der har mødt os ved, at vi har det lidt svært med at ville inddrage gæsterne i forskningsstudier og spørgeskema. Problemet bliver, at selve undersøgelsen modarbejder behandlingen, hvis omgivelserne bliver et ”laboratorium”, hvor stressramte både behandles og ”forskes i”. Vi har gennem tiden modtaget mails og breve fra tidligere gæster, der selv har oplevet opholdets virkning. 

Odsherred Terapihave vil gerne have din feedback. Skriv en anmeldelse på vores profil.

Exhibition Berlin Jeppe Hein
Tegning Jeppe Hein
Politiken Jeppe Hein

Kunstneren Jeppe Hein var gæst hos os i 2010. Efterfølgende tegnede han 900 akvareller - alle udstillet, i kronologisk orden, i Berlin hos Johann König i 2011. 

I samme forbindelse udkom kataloget ”I am right here right now”, hvori Odsherred Terapihave fik en hilsen på sidste side: 

Interview med kunstneren Jeppe Hein's ”bournout” og ”vejen tilbage” efter at ”hans hjerne døde”. og hvad han fik ud af et ophold hos O.T.

"Without you I would not be where I am now,,,right here right now…."

Bog om Jeppe Hein

Finn Janning, forfatter og filosof

har skrevet en bog om Burnout 

Når livet blomstrer – Breathe with Jeppe Hein

Forlaget skriver bl.a.:

“I 2009 sidder Jeppe Hein i en flyver i 10.000 meters højde, da han får et angstanfald og ikke kan trække vejret. Efter et år med over 15 udstillinger og utallige rejser siger hans krop simpelthen stop.

”Jeg måtte lære at trække vejret igen,” fortæller Jeppe Hein i bogen.

Undervejs i beretningen om Jeppe Heins spirituelle og kunstneriske rejse giver Finn Jannings indsigtsfulde analyser en baggrund for at forstå, hvad der er på spil.

bottom of page