Citat gæst Odsherred Terapihave
Citat gæst Odsherred Terapihave
Tegning Jeppe Hein
Smiley fra gæst Odsherred Terapihave

Citater fra  gæster

citat fra en gæst:

 “Det tog mig mange år at blive syg. Uden at jeg var opmærksom på, at det var det jeg blev. At arbejdet tog så meget af min tid var bare en nødvendighed - mente jeg. Det føltes godt at udrette noget - det var vigtigt. Næste projekt skulle udføres ligesom det foregående, helst hurtigere og bedre. Hvorfor? Svar - det gav resultat - og blev belønnet og det virkede som det rigtige at gøre på det tidspunkt.”

Her fik vi en "Smiley" fra Jytte, tak for den.

Vi ser tilbage på mange gode hold, siden vi startede i 2007, og får tilbagemeldinger om at folk bliver raske - eller er i bedring. At blive rask kan tage lang tid - ved at tage sig den tid der skal til.

Tidligere gæst

»Jeg tænker tit tilbage på, hvorfor jeg ikke lyttede til folk. Jeg kunne simpelthen ikke mærke, at jeg havde kørt mig selv fuldstændig ned. Min kone sagde, at jeg måske skulle slappe lidt mere af. Og så lod jeg være med at arbejde i en enkelt weekend”.

Citat fra en gæst:

”Da jeg i 2009, af min arbejdsplads, fik tilbudt et ophold i Odsherred Terapihave, var jeg virkelig ramt af stress eller måske egentlig udbrændt. For mig hænger de to ting meget sammen. Jeg var mere medtaget af stress/udbrændthed end jeg egentlig selv var klar over. Da jeg sagde ja tak til opholdet, følte jeg faktisk at det var lidt luksus at tage et sådan ophold, men i forbindelse med opholdets første dag, hvor stilhed - omsorg - nærværsøvelse gjorde at jeg blev nødt til at komme i kontakt med mig selv, blev det klart for mig hvor medtaget jeg egentlig var”.

Citat fra en gæst:

” Min højstress  - den der panik i kroppen og hovedet, hvor alt muligt er i alarmberedskab, det stilnede af på en sådan måde at jeg synes jeg kunne trække vejret bedre. Jeg har stort set ikke læst noget i et halvt år og har savnet det utroligt meget, og nu samlede jeg bogen op og læste… og jeg kunne læse”.

Denne salme blev skrevet af Ida Auken under ophold i Odsherred Terapihave 2020 og man kan høre salmen allersidst i udsendelsen.

Søndag 6. jun. 2021

GUDSTJENESTE PÅ P1

56:59

Rigshospitalets Kirke, Københavns stift. 1. søndag efter Trinitatis. Prædikant: Lotte Mørk. Organist: Birgitte Frandsen. Violinist: Lisa Wolf. Salmer: 745: "Vågn op og slå på dine strenge". 36: "Befal du dine veje". 367: "Vi rækker vore hænder frem". "Svimlende skønhed", tekst af Ida Auken. Præludium: Vågn op og slå på dine strenge. Komponist: Jesper Madsen. Postludium: Domine Deus. Komponist: A. Vivaldi. Vært: Katarina Lewkovitch. www.dr.dk/tro

SALME Ida Auken_edited.jpg