top of page
Vintersne Odsherred Terapihave
Kongelys på vej Odsherred Terapihave
Istapper Odsherred Terapihave
Søen Odsherred Terapihave
Figenblade skygge Odsherred Terapihave

Naturen

Om terapi i Odsherred Terapihave

Naturen er god at være i når man vil opøve ro og nærvær. I terapihaven mærker man naturens egne betingelser. Her får vi mennesker et tilbud om en væren som er anderledes end den stressede tilværelse de fleste lever. Naturens sammenhængende skønhed er en stor kontrast til den tilstand gæsterne er i når de ankommer.

At se lyset i bladene og høre vinden i træerne – fuglene – betragte himlen og udsigten ud over landskabet bringer langt de fleste i en meditativ stemning - det er noget af det naturen bare helt selvfølgeligt bidrager med.

I naturen går det op for os hvor meget, vi selv er en del af den, og ved at være i den får vi kontakt med vores egen naturlige tilstedeværelse og rytme.

Citat fra en gæst:

“Hvor genialt at bruge naturen som helbredende kraft. Og dog så

nærliggende og logisk.”

11 mio. informationer i sek.

Citat fra en gæst:

“Ved at være i naturen så fik jeg tilført noget ro, det er jeg ret sikker på. Når jeg førhen har bevæget mig i naturen, hvilket jeg har gjort rigtig meget, så har jeg nok haft for travlt, så har jeg gået for at gå og kunne godt se, - nej hvor er her skønt, og wow en himmel..., men ikke med den ro som jeg gør nu”

Terapihaven på 1,5 tønder er velegnet til afslapning og forskellige slags aktiviteter. 

Haven blev i 1979 omlagt til økologi. Her er køkkenhave med frugttræer, grønsagsbede og et drivhus på 40m2 samt 70m2 orangeri med 6 meter til loftet. En dejlige gårdsplads og en overdækket terrasse.

Vi tilbyder ca. 8 hold fordelt over hele året og der er ingen "højsæson", alle årstider er gode at få behandling i - mennesker har brug for behandling uanset årstiden, og naturen er velegnet både forår, sommer, efterår og vinter. 

bottom of page