top of page
skiftet.png
Mikrofon.JPG

Presse

Ida Auken efter stressforløb: “Det var først, da jeg kom i behandling, at jeg kunne se, hvor syg jeg var”

 

Ida Auken fortæller i interview med Flemming Møldrup, bl.a. om oplevelser fra behandlingen, under et ophold i Odsherred Terapihave i 2020.

 

Da Ida Auken sidste år meldte sig syg med stress, havde hun en klar forventning om at være fit for fight få uger senere. Men sygemeldingen endte med at vare flere måneder.
I dette afsnit af podcasten "Skiftet" med Flemming Møldrup fortæller den mangeårige politiker om forløbet op til sin sygemelding, og hvordan hun fandt sig selv igen bagefter.
"I starten troede jeg ikke, at jeg var ret syg. Det var først, da jeg kom i behandling, at jeg kunne se; "shit hvor har jeg været syg", husker Ida Auken.
43-årige Auken har været i Folketinget i 14 år og har i mange år kørt i et højt gear. Da klimaet for alvor kom på dagsordenen i 2019, satte hun arbejdsgearet et nøk op, mens hun forsøgte at jonglere livet som mor til to. Det gik godt, indtil det gik helt galt.
I "Skiftet" fortæller Ida Auken, hvordan det var at dele sygemeldingen med hele verden og opleve, at det blev breaking i de danske medier to minutter senere.

 

Skiftet - Google Podcasts

I podcastserien ‘Skiftet’ taler Flemming Møldrup med mennesker, der har været igennem et stort skift i deres liv.  

Ida Auken interview foto.jpg
Terapihave.info
DR P4-radio
TV Vestsjælland Odsherred Terapihave
dr.dk terapihaver

Terapihave.info er en webside for terapihaver i Danmark der har det enkelt formål: ”at gøre vores til at flere mennesker får det bedre ved at udbrede kendskabet til terapihaver og de mange former for aktiviteter og tiltag, der knytter sig til disse åndehuller”. 

Se fotos fra Odsherred Terapihave under :

www.terapihave.info/odsherred-terapihave

DR - P4-radio "Det Gode, Det Sunde og Det Virk'lig Sjove" - Tom Christensen 

fortæller - Peter Qvortrup Geisling og Maria Hollænder fra DR/sundhed - om ophold i Odsherred Terapihave.

Skjold Christensen fra TV Vestsjælland lavede 26.juni 2014 et interview med Merete om Odsherred Terapihave, det kan ses på YouTube.

Børsen  bragte en artikel om os i Børsen Weekend, af journalist Majken Søndergaard Nielsen.

Børsen Weekend

Egebjerghalvøen VisitEgebjerg

skriver om os at vi træner gæsterne i at lave ingenting" og man har virkelig mulighed for et åndehul fra en travl hverdag.

Egebjerghalvøen VisitEgebjerg
bottom of page