Tid til tanke og

Tid til tro

Tid til mig og

Tid til ro

Tid til tåre og

Tid til smil

Tid til leg og tid til læren,

om den blotte væren

En tidligere gæst:

Professionel stressbehandling

Det er vigtigt, at en langvarig stressramt kommer i professionel behandling, for at der kan ske en genopretning af de neurobiologiske ubalancer og forstyrrelser i hjernens funktion.

Man har brug for en forudsigelighed samt at få fuldstændig fred, ro fra dagligdagens ydre påvirkninger og indtryk, i en sammenhængende periode for at genfinde balancen mellem hvile og aktivitet, og gradvist arbejde sig frem mod at genvinde ens normale kapacitet og ydeevne.

Rent praktisk må man trække sig ud af ”forhold”, der har indflydelse på sammenbruddet. Det er nødvendigt at få ro til at erkende og gennemgå de forhold, der førte til sammenbruddet og den udmattelse man nu står i. 

 

Odsherred Terapihave

Vores 9 dages døgnophold indeholder; forplejning, behandling, vejledning og hvile. Alle dage har samme fastlagte rytme efter et dagsskema; samtaler, nærværstræning og afspænding m.m

Behandlingen i Odsherred Terapihave starter med at finde fred og ro og forståelse for den nye situation, og i løbet af de 9 dage at skabe nye vaner der kan fortsættes i en hverdag efter opholdet.

Det gøres ved restituering, psykoterapeutiske samtaler, nærværsøvelser (mindfulness), afspændingsøvelser, kropsterapi, ophold i naturen, døgnrytme, hvile og samvær med de andre gæster uden kravet om at være social.

Vigtige dele af behandlingen er desuden omsorg – forudsigelighed – og en plan for fremtiden.

En tidligere gæst udtrykte:

"Jeg vil meget gerne råde andre til at være på et ophold. Begrundelsen er at man kommer væk fra hverdagen hvor der er mange faldgruber.
I Odsherred Terapihave finder man den fred og ro som er så vigtig. Derudover har du andre til at tilrettelægge dagen for dig".

 

 

Odsherred Terapihave
Stokkebjergvej 1 - Hølkerup
4500 Nykøbing Sjælland
mobil 24 24 57 67
mereteduejohnsen@gmail.com
Merete Due Johnsen
www.odsherredterapihave.dk

Kontakt psykoterapeut Helle Eliasson

enten på mobil 29 41 09 47 eller mail til:

 he.eliasson@gmail.com

Vi kan også kontaktes på

helligdage og i ferier 

rekreationssted i Danmark

med døgnophold for voksne ramt

af stress eller udbrændthed

© Vilkår for brug af indhold

Private må gerne printe dette materiale til eget brug